Legyél TE is PÁRTOLÓ-TAG: JELENTKEZÉS ITT

Magyarország – hátrányos helyzetű pedagógusok

Egyesületünk 2018-ban létrehozott egy támogatási alapot annak érdekében, hogy hátrányos helyzetű pedagógusok is csatlakozhassanak az akkreditált képzéseinkhez. Egyesületünk tisztában van azzal, hogy a tanfolyam díját nem mindenki engedheti meg magának, missziónkhoz viszont kifejezetten hozzátartozik a hátrányos helyzetű régiókban oktatók támogatása. A támogatás “ösztöndíj-program” keretében valósul meg. Az ösztöndíjakról szakmai bizottság dönt.

Amennyiben támogatni szeretné ezt a programunkat: az Ön által meghatározott összeget, kérjük, utalja el a

Hátország Egyesület 16200144-18546545 (MagNet)

számlaszámára, s a megjegyzés rovatban tüntesse fel: “Pedagógus támogatás“.

Kárpátalja – Bóbita-központ

2017-ben Kárpátalján indítottunk ’Pitypang-plántáló’ (bóbita a pitypang kárpátaljai elnevezése) programot. A kárpátaljai református egyház kezdeményezését folytatva Egyesületünk segítségével létrejött a munkácsi Bóbita-központ, mely egy olyan fejlesztő központ, ahol a pszichológus a fejlesztő pedagógussal karöltve együtt dolgozik a gyermek érzelmi és képességbeli problémáinak orvoslásán. Az Egyesületünk által tartott tanfolyamon 2017 nyarán 18 pedagógus szerezte meg a NILD 1. blokkjának oklevelét. 2019-ben és 2020-ban pedig újabb pedagógusok végezték el az 1. blokkot teljes ösztöndíjjal Kárpátaljáról.

Amennyiben támogatni szeretné ezt a programunkat: az Ön által meghatározott összeget, kérjük, utalja el a

Hátország Egyesület 16200144-18546545 (MagNet)

számlaszámára, s a megjegyzés rovatban tüntesse fel: “Bóbita központ“.

A központ bemutatkozása: Bóbita_bemutatkozó

Beszámoló a központ fejlődéséről » beszamolo_munkacs

Amennyiben szeretne csatlakozni valamelyik támogatói programunkhoz, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Kérjük, támogassa Ön is adója 1%-ával programjainkat.

A Hátrányos Helyzetűekért Országos Egyesület a jövedelemből neki felajánlott 1%-ot a működési alapszabálynak megfelelően, hátrányos helyzetű gyermekek fejlesztésére fordította és fordítja minden esetben.