A rendelés menete: 

1.) Megrendelő lap hiánytalan kitöltése és megküldése a rendeles.nild@gmail.com címre

2.) A megrendeléseket minden hét vasárnapján összesítjük, és hétfőn adjuk fel (tehát, aki hétfőn rendel annak a rendelése a következő hétfői szállítmányhoz fog csatlakozni)

3.) A feladással együtt hétfői napon küldjük az utalásos számlát – a helyszínen nem kell fizetni 

4.) Amennyiben Packeta pontra mehet a rendelés, úgy kérjük, ne felejtse a preferált helyet megjelölni! 

5.) Személyes átvétel a Dembinszky utca 47. alatt vagy a Zaláta utca 6. alatt, előzetes egyeztetéssel (06) 30 6763638

Szövegértés és grafikus rendezők

Általános- és középiskolások számára is hatalmas segítség. Remek stratégiákkal segíti a szövegértést és a tanulást.
(2500 HUF)

Formaanalógia

Az analógikus és a következtetéses gondolkodás fejlesztésére létrehozott játékos feladatgyűjteméy. A munkafüzethez 2 db négyzethálós laminátumot is mellékelünk. Továbbá ajánljuk logikai formakészlettel beszerzését, mellyel együtt még hatékonyabban alkalmazható a kiadvány.
(2500 HUF)

Számamőba

Legyen játék a matek! 134 oldal matek alsós és felsős diákoknak. Alapműveletek, törtek, átváltások. Hasznos játék diszkalkulia terápiához és általános gyakorláshoz egyaránt.
(2700 HUF)

Nyelviamőba

A ‘Nyelvi amőba’ fejleszti az olvasáshoz és a helyesíráshoz szükséges nyelvi készségeket. A gyerekek játékos formában mélyíthetik el szótag, rím és beszédhang tudatosságukat. Minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő nehézségű nyelvi játékokat.
(2500 HUF)

Szógyűjtemény

Legyen játék a matek! 134 oldal matek alsós és felsős diákoknak. Alapműveletek, törtek, átváltások. Hasznos játék diszkalkulia terápiához és általános gyakorláshoz egyaránt.
(2300 HUF)

Mágnestér

Téri orientációs és vizuális észlelés fejlesztésére szolgáló fejlesztő játék. 6+os korosztály számára ajánljuk. A csomag tartalmazza a pálcákat és mágneses golyókat, a 2D-s és 3D-s képeket, melyek forgatásával többszörözni lehet a variációk számát, valamint a leírást.
(6000 HUF)

Lyukas tábla

Vizuális diszkrimináció, számtudatosság és a téri tájékozódás fejlesztésére. (Geometriai formák kirakása, A számtudatosság megerősítése) – a csomag tartalmazza a leírást, a táblát és a pöcköket.
(5000 HUF)