A Hátország Egyesület által kiadott oktatási segédletek legnagyobb része csak a NILD tanfolyamot végzett pedagógusok számára elérhető. Számukra megrendelő lapot a nildhungary@gmail.com címre küldött igény esetén küldünk.

Az alábbi kiadványok minden pedagógus és szülő számára elérhetőek. Postai úton vagy GLS-sel (a kedvezőbb lehetőséget választjuk mindig, illetve külön kérésre a GLS 1 napos szolgáltatását) juttatjuk el a megadott címre. A csomag megküldése 1200-2500 Ft között mozog magyarországi cím esetén.

Megrendelés leadása: nildhungary@gmail.com címen

Megrendelés adatai: Név, cím, számlázási cím, adott esetben telefonszám

Szövegértés és grafikus rendezők (2200 HUF)

Általános- és középiskolások számára is hatalmas segítség. Remek stratégiákkal segíti a szövegértést és a tanulást. 

Szövegértés és grafikus rendezők, borító
Feladatok, megoldással

Formaanalógia (2400 HUF)

Az analógikus és a következtetéses gondolkodás fejlesztésére létrehozott játékos feladatgyűjteméy. A munkafüzethez 2 db négyzethálós laminátumot is mellékelünk. Továbbá ajánljuk logikai formakészlettel beszerzését, mellyel együtt még hatékonyabban alkalmazható a kiadvány.

Formaanalógia borító

Számamőba (2500 HUF)

Legyen játék a matek! 134 oldal matek alsós és felsős diákoknak. Alapműveletek, törtek, átváltások. Hasznos játék diszkalkulia terápiához és általános gyakorláshoz egyaránt.

Számamőba feladatok – matek, játékosan

Nyelvi amőba (2300 HUF)

A ‘Nyelvi amőba’ fejleszti az olvasáshoz és a helyesíráshoz szükséges nyelvi készségeket. A gyerekek játékos formában mélyíthetik el szótag, rím és beszédhang tudatosságukat. Minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő nehézségű nyelvi játékokat.

Nyelvi amőba, borító kép