A rendelés menete:

1.    megrendelő lap hiánytalan kitöltése és megküldése a rendeles.nild@gmail.com címre

2.    a megrendeléseket minden hét péntekén összesítjük, és hétfőn adjuk fel/ szállítjuk az átvevő pontra

3.    a feladással együtt hétfői napon küldjük az utalásos számlát – a helyszínen nem kell és nem is lehet fizetni

4.    Packeta pont (1500Ft) esetén kérjük a preferált hely megjelölését/   Személyes átvétel (400Ft) esetén a Betűbazárban Budapest, Dési Huber u. 7, 1098 nyitvatartási időben lehet a csomagot átvenni.

Formaanalógia

Az analógikus és a következtetéses gondolkodás fejlesztésére létrehozott játékos feladatgyűjteméy. A munkafüzethez 2 db négyzethálós laminátumot is mellékelünk. Továbbá ajánljuk logikai formakészlettel beszerzését, mellyel együtt még hatékonyabban alkalmazható a kiadvány.

(2750Ft)

Számamőba

Legyen játék a matek! 134 oldal matek alsós és felsős diákoknak. Alapműveletek, törtek, átváltások. Hasznos játék diszkalkulia terápiához és általános gyakorláshoz egyaránt.

(3150Ft)

Nyelviamőba

A ‘Nyelvi amőba’ fejleszti az olvasáshoz és a helyesíráshoz szükséges nyelvi készségeket. A gyerekek játékos formában mélyíthetik el szótag, rím és beszédhang tudatosságukat. Minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő nehézségű nyelvi játékokat.

(2950Ft)

Szógyűjtemény

A Szógyűjtemény, egy kötetben tartalmazza az Alapozó és a Haladó szinteket. Ebből a könyvből a szavak lediktálásával fejleszthetjük a gyermek kognitív helyesírását.

(2750Ft)

Mágnestér

Téri orientációs és vizuális észlelés fejlesztésére szolgáló fejlesztő játék. 6+os korosztály számára ajánljuk. A csomag tartalmazza a pálcákat és mágneses golyókat, a 2D-s és 3D-s képeket, melyek forgatásával többszörözni lehet a variációk számát, valamint a leírást.

(6600Ft)

Lyukas tábla

Vizuális diszkrimináció, számtudatosság és a téri tájékozódás fejlesztésére. (Geometriai formák kirakása, A számtudatosság megerősítése) – a csomag tartalmazza a leírást, a táblát és a pöcköket.

(5750Ft)